Konstituirano pet vijeća mjesnih odbora općine Ljubešćica Foto: Općina Ljubešćica

Konstituirano pet vijeća mjesnih odbora općine Ljubešćica

Varaždinske vijesti | 15.6.2021. u 15:22h | Objavljeno u Našim krajem

U nedjelju 13. lipnja, nakon održanih lokalnih izbora i utvrđivanja konačnih rezultata za izbor članova vijeća mjesnih odbora Općine Ljubešćica, održane su konstituirajuće sjednice vijeća mjesnih odbora Ljubešćica, Kapela Kalnička, Rakovec, Ljubelj i Ljubelj Kalnički.

Sjednicu je otvorio općinski načelnik Nenad Horvatić, te je pozdravio sve prisutne sa željom da u naredne četiri godine uspješno rade na zadovoljstvo svih mještana.

Uz izabrane vijećnike sjednici su nazočili pročelnica JUO-a Suzana Žugec i viši referent Odsjeka za opće upravne i administrativne poslove Andrea Horvatić-Žugec.

Nakon prozivke izabranih vijećnika i utvrđivanja kvoruma, izabrani su predsjednici vijeća mjesnih odbora čime se vijeća mjesnih odbora smatraju konstituiranim, te njihovi potpredsjednici, a imenovani su:
1. Vijeće mjesnog odbora Ljubešćica
-predsjednica: Danijela Barjaktarević (HDZ)
-potpredsjednik: Tomislav Štriga (HDZ)
2. Vijeće mjesnog odbora Kapela Kalnička
-predsjednica: Ivana Novak (HDZ)
-potpredsjednik: Krunoslav Sakač (HDZ)
3. Vijeće mjesnog odbora Rakovec
-predsjednik: Dalibor Balažinec (HDZ)
-potpredsjednica: Antonia Ivanušec (HDZ)
4. Vijeće mjesnog odbora Ljubelj
-predsjednik: Oliver Barila (HDZ)
-potpredsjednik: Josip Višak (HDZ)
5. Vijeće mjesnog odbora Ljubelj Kalnički
-predsjednica: Dušanka Kanešić (HDZ)
-potpredsjednik: Damir Šeliga (HDZ)

U sastav 5 vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica, izabrano je ukupno 29 članova vijeća mjesnih odbora kandidacijske liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci