KLENOVNIK Najmlađim nogometašima vrijedna donacija HNS-ovih vijećnika Foto: HNS Varaždinske županije

KLENOVNIK Najmlađim nogometašima vrijedna donacija HNS-ovih vijećnika

VV | 18.3.2023. u 17:34h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

HNS-ovi vijećnici iz Općinskog vijeća Klenovnik su zajedno s Mladenom Blaškom, načelnikom i predsjednikom podružnice HNS-a Klenovnik, donirali sportsku opremu, odnosno ruksake najmlađe nogometaše Klenovnika koji sudjeluju u radu Nogometnog centra Lepoglava-Klenovnik.

- HNS-ovi općinski vijećnici iz naknada za svoj rad u Općinskom vijeću odlučili su donirati udruge koje djeluju na području Općine Klenovnik, a njima se pridružila podružnica HNS-a Klenovnik, te ja kao načelnik. Ovog puta donirali smo najmlađe nogometaše Klenovnika ruksacima za opremu. Nastojimo svojim mještanima osigurati što kvalitetnije uvjete života, a ovo je samo jedna od akcija koje smo proveli - rekao je Blaško.

Podjeli ruksaka pridružio se i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić, te predsjednik kluba vijećnika HNS-a u Županijskoj skupštini i gradonačelnik grada Lepoglave, Marijan Škvarić.

- Izrazito sam ponosan na HNS-ove vijećnike iz Klenovnika te na načelnika Općine Mladena Blaška, koji su ovom donacijom razveselili najmlađe nogometaše. Pohvalno je da ovom donacijom potiču mlade na bavljenje sportom u vrijeme kada je sve manje mladih na igralištima, a sve više njih za ekranima - rekao je Lukačić.

Galerija slika