Jesenski ludbreški "Wine&Walk" sve je bliže, evo što vas sve čeka... Foto: Grad Ludbreg

Jesenski ludbreški "Wine&Walk" sve je bliže, evo što vas sve čeka...

Varaždinske vijesti | 23.10.2023. u 08:05h | Objavljeno u Našim krajem

U pripremi je 5. izdanje tradicionalne eno-gastro rekreacijske manifestacije Wine&Walk koja vas vodi u avanturu kroz vinograde i šume

Jesensko izdanje manifestacije "Wine & Walk Ludbreg" održat će se 4. studenoga.

Wine & Walk Ludbreg je eno-gastro rekreacijska manifestacija namijenjena ljubiteljima prirode, vina, autentičnih, lokalnih gastronomskih proizvoda i hodanja. Posjetitelji će hodati rutom dugačkom oko 12 kilometara inspiriranom hodočasničkom tradicijom Ludbrega i putevima svetog Martina koja će ih voditi kroz šumoviti brežuljkasti krajolik.

Na tom će se putu nalaziti degustacijske točke odnosno odmorišta na kojima na kojima će vinari nuditi svoja autentična vina, domaće "zalogaje" i dah lokalne kulture i običaja. Svi sudionici "Wine & Walk Ludbreg" će dobiti startni paket u kojem će se nalaziti degustacijska čaša, mapa rute, vaučer za sudjelovanje i voda, a na startu i, posebice, cilju bit će zabavno i motivirajuće.

5. izdanje ovog turističkog proizvoda Ludbrega koji se orijentirao u smjeru izletničkog, outdoor, ali i gastro turizma, terminski je smješteno uoči vinarski važnog blagdana sv. Martina, a hodačka ruta inspirirana je hodočasničkom tradicijom ludbreškog kraja.

Prijaviti se možete OVDJE.

Početak registracija na dan održavanja manifestacije je od 8:45 do 10:30. Dolazak na posljednji punkt, Otok mladosti, predviđen je oko 17 sati kada kreće zabava pod šatorom.