Gradovi Varaždin i Lepoglava pozivaju oštećenike na čijoj je imovini nastala šteta zbog mraza

Varaždinske vijesti | 9.4.2021. u 13:21h | Objavljeno u Našim krajem

Područje Grada Varaždina je u periodu od 7. do 9. travnja 2021. godine bilo zahvaćeno mrazom pa je uslijed niskih temperatura došlo do oštećenja i propadanja cvjetova i plodova u dugogodišnjim nasadima.

Kako bi se utvrdili uvjeti za proglašenje prirodne nepogode od mraza, Gradsko povjerenstvo Grada Varaždina za procjenu šteta od prirodnih nepogoda poziva oštećenike na čijoj je imovini nastala šteta uslijed mraza na području Grada Varaždina da se jave na Prethodni poziv koji je obavljen na strancima Grada Varaždina na linku: Prethodni poziv za prijavu šteta od mraza u poljoprivredi za područje Grada Varaždina (varazdin.hr)

Upiti u vezi prijava radnim danom od 11,00 do 13,00 sati na telefon: 042/402-523 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

I građani Grada Lepoglave na čijoj je imovini nastala šteta pozivaju se da se jave Gradu Lepoglavi. Prijave se primaju najkasnije do 14. travnja 2021. godine, najkasnije do 12,00 sati, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja možete nas kontaktirati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. lii telefon broj 042/494-313. Štete se prijavljuju na zakonom propisanom obrascu Obrazac PN koji mora biti popunjen u cijelosti, a uz Obrazac PN se obavezno prilaže i preslika osobne iskaznice i preslika kartice tekućeg računa. U obrascu PN je nužno navesti za svaku kulturu površinu na kojoj se nalazi, broj stabala ili trsova te postotak oštećenja pojedine kulture te MIBPG broj - kažu iz Grada Lepoglave.

Označeno u