Grad Ivanec poduzetnicima financira dio iznosa stipendija koje dodjeljuju srednjoškolcima

VV | 1.10.2021. u 19:30h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Ivanec pozvao je sve poduzetnike i obrtnike koji posluju na administrativnom gradskom području da se prijave za dodjelu gradske potpore u vidu pokrivanja dijela iznosa učeničkih stipendija.

Prijaviti se mogu svi koji za šk. godinu 2021./2022. sa srednjoškolcima imaju sklopljen ugovor o stipendiranju, pod uvjetom da učenici imaju prebivalište na području grada Ivanca. Dakle, svim poduzetnicima koji imaju učenike na praksi koje ujedno stipendiraju, Grad će stipendije subvencionirati s 200 kuna mjesečno po učeniku, počevši od 1. rujna 2021. godine.

Pritom poduzetnik može koristiti neograničen broj potpora (ovisno o broju učenika s kojima ima ugovorni odnos o stipendiranju), uz uvjet da poduzetnik učeniku dodjeljuje stipendiju koja nije manja od 300 kuna mjesečno.

Zahtjev za dodjelu potpora podnosi se na obrascu koji se može preuzeti na web stranici Grada Ivanca (rubrika Službene objave) ili u prostorijama Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo. Sve dokumente poslati najkasnije do 31. listopada 2021. (isključivo poštom, preporučenom pošiljkom) na Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, s naznakom Javni poziv - potpore za đačke stipendije.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci