FOTO Vatrogasci sa sjevera i Slovenije odmjerili snage na 1. Intervencijskom vatrogasnom natjecanju "Varaždinbreg 2022."

VV | 12.5.2022. u 13:20h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Članovi DVD Varaždinbrega su u nedjelju, 8. svibnja, bili su domaćini 1. Intervencijskog vatrogasnog natjecanja "Varaždinbreg 2022.“.

Na međunarodnom je natjecanju sudjelovala 21 vatrogasna ekipa iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko- križevačke i Istarske županije, iz Grada Zagreba i Republike Slovenije. Natjecanje ionako dobro uvježbanih vatrogasnih ekipa bilo je još i zanimljivije zbog simulacije stvarnih intervencija na području cijelog Varaždinbrega. Simuliran je požar objekta, prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, požar na otvorenom prostoru, rad s hidrantima te pronalazak i spašavanje unesrećene osobe. Uz sve su to, vatrogasci su svoju spremnost pokazali i na poligonu.

Najspremnijima su se pokazali vatrogasci DVD-a Čret iz Krapinskih Toplica, drugo je mjesto osvojila vatrogasna ekipa DVD-a Višnjica, dok su treću poziciju zauzeli vatrogasci DVD-a Vrtlinovec. Njima su pripale i nagrade brojnih sponzora koji su se rado odazvali sudjelovanju na 1. Intervencijskom vatrogasnom natjecanju "Varaždinbreg 2022“.

Svi su sudionici, ali i mnogobrojni posjetitelji, zadovoljni organizacijom natjecanja i izazovnim zadacima prvog izdanja Intervencijskog natjecanja, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.