FOTO Sveti Nikola stigao u Vinicu

vv | 7.12.2016. u 09:11h | Objavljeno u Našim krajem

Kino dvorana Općine Vinica bila je premala za 350 dječice koja su uz pratnju roditelja, djedova i baka dočekala Svetog Nikolu koji već tradicionalno svake godine posjećuje i daruje  mališane. Prigodni program pripremili su učenici OŠ Vinica, pod vodstvom Gordane Kos Kolar i Marijane Majhen, te su prigodnim pjesmama i recitacijama dočekali Svetog Nikolu.

Kad se na vratima pojavio Sveti Nikola sa košarom punom slatkiša, dvoranom se prolomilo oduševljenje, sreća i veselje svih prisutnih. Djeci je poručio da budu sretna i vesela, te je osobno podijelio darove najmlađem uzrastu djece, a za ostalu djecu je imao svoje vjerne pomagače. Novčana sredstva za nabavu prigodnih darova i ove su godine osigurana u proračunu Općine Vinica.

Ovogodišnji dolazak Svetog Nikole organizirale su članice Odbora za pripremu i organizaciju Nikolinja na čelu sa zamjenicom načelnika Mirjanom Jambriško, koja je na samom početku programa pozdravila svu djecu i roditelje, te se zahvalila svima koji su omogućili održavanje Nikolinja u Vinici. Priredbi je prisustvovao predsjednik Općinskog vijeća Marijan Mihalić, prečasni Valent Posavec, vinički župnik i načelnik Općine Marijan Kostanjevac.

Označeno u
Galerija slika