Foto natječaj "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

VV | 12.9.2022. u 09:10h | Objavljeno u Našim krajem

Foto natječaj "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija" se realizira od 25. kolovoza 2022. do 3. listopada 2022. godine.

Sudjelovati u Natječaju mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici organizatora, pokrovitelja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju nakon 3. srpnja 2022.

Način realizacije natječaja:

- tema Natječaja je "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

- na Natječaj se primaju isključivo autorske fotografije, a svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom

- fotografije ne smiju biti nagrađivane ni eksponirane u javnosti (mogu biti objavljene na društvenim mrežama)

- fotografija mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.)

- fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje, bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite

- fotografije se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- u Natječaj ulaze sve fotografije prispjele u razdoblju od 25. kolovoza do 25. rujna 2022.

- u mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke autora fotografije (ime i prezime autora, adresu, mail adresu i kontakt broj)

- o fotografijama koje će biti prijavljene na Natječaj svoju će prosudbu dati tročlani žiri (predstavnik Radija Megaton, predstavnik pokrovitelja i profesionalni fotograf), koji će odabrati najbolju fotografiju

- rezultati Natječaja će biti javno objavljeni u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija Megaton, u ponedjeljak 3. listopada 2022.

- najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija s temom natječaja koja će se organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije ili u nekom drugom prostoru, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu

GLAVNA NAGRADA – boravak do 5 osoba u kući za odmor "Nihil deest" u Falinić Bregu, jedan vikend od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od listopada 2022. do svibnja 2023. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana CBS za osobe koje borave u kući

Vrijednost nagrade 3.500,00 kn ili 464,53 €.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Autori, čije se fotografija odaberu za izložbu, svojom su prijavom suglasni da organizator i pokrovitelji Natječaja iste mogu korisiti, uz isticanje autora, u vlastite promotivne svrhe i da se njihovi podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja.

Izlošci fotografija izloženih na izložbi, ostaju u vlasništvu Varaždinske županije.

Osoba koja će osvojiti nagradu, suglasna je da se njeni podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja, a čuvat će se trajno i u evidenciji nagrađenih osoba organizatora Natječaja.

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr.

Organizator natječaja: Planex radio d.o.o. - Radio Megaton

Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije

Sponzori: Kuća za odmor Nihil deest i Restoran CBS

Označeno u