FOTO Motomrazovi oduševili ivanečke mališane, podijelili 350 slatkih paketa

vv | 20.12.2022. u 18:13h | Objavljeno u Našim krajem

Motorizirani, a time i najbučniji djedovi i bake mrazice, ove su godine već tradicionalno razveselili mnoštvo djece, koja su ih s nestrpljenjem čekala u nedjelju, 18. prosinca, na parkiralištu kod Caritasovog doma, tik do samog ulaza u gradski park.

10547.jpeg

Vesela božićna karavana i ove je godine organizirana od strane Moto kluba Jal, a 70-ak motomrazova oduševljenim mališanima podijelilo je 350 slatkih paketa koje je i ove godine financirao Grad Ivanec.

Dok su najmlađi uživali u dobivenim slatkišima, za odrasle je bio pripremljen čaj i kuhano vino, a motomrazovi, nakon što su razveselili i oduševili ivanečku dječicu, krenuli su sa svojim motorima i kvadovima dalje jer božićno je vrijeme za djedove i bake mrazice prepuno obaveza.

10546.jpeg

Druženje, igra i veselje roditelja i djece tijekom nedjeljnog popodneva nastavljeno je na klizalištu u gradskom parku uz otvorene adventske kućice.

Uz domaćine, Moto klub Jal, moto povorci i ove su se godine pridružili motomrazovi iz cijele sjeverne Hrvatske, ali i iz Slovenije i Austrije.

10548.jpeg