EU PROJEKT POSLOVNE ZONE IVANEC Odličan odaziv mladih poduzetnika u turizmu Foto: B. Težak

EU PROJEKT POSLOVNE ZONE IVANEC Odličan odaziv mladih poduzetnika u turizmu

Grad Ivanec/vv | 12.3.2023. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Potvrde o sudjelovanju sudionicima je uručio zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, koji je i sam održao jedno od stručnih predavanja

U organizaciji gradske tvrtke Poslovna zona Ivanec d.o.o. u Poduzetničkom inkubatoru održana je 3-dnevna radionica za mlade poduzetnike u sektoru turizma. Obilježio ju je sjajan odaziv od 30-ak sudionika.

edukacija_turizam3.jpg

Njima su tematska predavanja s informacijama potrebnim za uspješan start i poslovanje u turizmu održale vanjske stručne suradnice Monika Petrovečki, Martina Car Matišić i Nina Novinić, direktorica Poslovne zone Lana Labaš, Tamara Kljunić iz Projektnog ureda za EU fondove, direktorica TZ Romana Pomper Pozder te zamjenik gradonačelnika Ivanca Marko Friščić.

On je ujedno svim polaznicima uručio potvrde o sudjelovanju te im poželio uspjeh u njihovim poslovnim turističkim poduhvatima.

edukacija_turizam4.jpg

Edukaciju, koju su i sami sudionici ocijenili kao korisnu i vrlo uspješnu, Poslovna zona Ivanec je organizirala u sklopu EU projekta BOND II (Razvoj mreže PPI-a putem HAMAG-BICRO-a, faza 2), a iz kojeg su pokriveni svi troškovi ove radionice.