Djeco i roditelji, u nedjelju dođite na "Bajkovitu čajanku" u gradski park Ivanec! Foto: Pexels / ilustracija

Djeco i roditelji, u nedjelju dođite na "Bajkovitu čajanku" u gradski park Ivanec!

Varaždinske vijesti | 9.6.2022. u 10:50h | Objavljeno u Našim krajem

Klub mladih Ivanec u nedjelju, 12. lipnja, od 16 do 18 sati u ivanečkom parku priređuje "Bajkovitu čajanku" na otvorenom, popraćenu brojnim zabavnim sadržajima prilagođenim dječjem uzrastu!

- KMI na sudjelovanje poziva sve klince, klinceze, njihove roditelje i ostale prekrasne ljude koji žele uveseliti mališane u svojem životu! - poručili su organizatori.

Da događaj bude što bajkovitiji, svi sudionici pozvani su da se preodjenu u kostime inspirirane svojim najdražim princezama, vitezovima, herojima i drugim zanimljivim likovima iz dječjih priča i bajki. Najbolje kostime u konkurenciji djece i odraslih očekuju zanimljive nagrade!

A što vas čeka u parku?

Klub mladih Ivanec ponudit će vas čajem, kavom i raznim slasticama, čeka vas i face painting, zabavni pokusi Tinker Labsa, čitanje bajki i tematske igre na otvorenom za djecu i odrasle. Najmlađima će dan uljepšati i vila Vida i vitez Karlo!

KMI će također osigurati tematske rekvizite te okvir za fotografiranje gdje će svi zainteresirani sudionici moći napraviti fotografiju koju će kasnije ponijeti kući kao podsjetnik na ovo predivno događanje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/sWwjHNcm1hTS17GKA ili javljanjem u inbox KMI na Facebooku (https://www.facebook.com/Klub-mladih-Ivanec-284808659033595) ili Instagramu (https://www.instagram.com/klub_mladih_ivanec/?hl=en). Prijave traju do 10.06.2022. (petak).

Sve organizirane aktivnosti su besplatne.

U svrhu trošenja manje plastike i papira, organizatori Bajkovite čajanke predlažu sudionicima da ponesu svoju i djetetovu najdražu šalicu u kojoj će se pića na čajanci posluživati.