Darivanje korisnika domova za starije osobe prigodnim darovima povodom nadolazećeg Uskrsa

VV | 15.4.2022. u 19:01h | Objavljeno u Našim krajem

Na području općine Cestica nalaze se tri doma za starije i nemoćne osobe – Novi život, dom za starije i nemoćne u Radovcu , Dom Sv. Ane u Babincu, Matija, dom za starije i nemoćne u Babincu, dva obiteljska doma – Obiteljski dom za starije i nemoćne Nada Jamnik u Otok Virju i Obiteljski dom Milja u Gornjem Vratnu te dva udomiteljstva – Udomiteljstvo Anka Klasić u Križovljanu Radovečkom i Udomiteljstvo Snježana Juričinec u Brezju Dravskom.

Općina Cestica svake godine u povodu uskrsnih blagdana organizira tradicionalno darivanje svih korisnika domova za starije i nemoćne osobe koji se nalaze na području općine Cestica.

Daruje se voće i prigodni uskrsni poklon paketi u znak pažnje te kao gesta kojom se poručuje da se glede njege i skrbi za naše starije sugrađane zajednički trebamo truditi.

- Koliko je starački dom važan u životu osoba treće životne dobi znaju ljudi koji žive u staračkim domovima. Stoga se dodatno moramo potruditi da zlatne godine budu dostojne života svakog čovjeka! Nije važno koliko je godina u našem životu, nego koliko je života u našim godinama - javljaju iz Općine.