Dan općine Martijanec: Od predavanja o vinima, arheologiji do vježbe spašavanja

| 4.11.2022. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Martijanec uz blagdan svetog Martina slavi Dan općine. Tom prigodom pripremljen je bogat program koji počinje 5. studenog druženjem umirovljenika u 18 sati u Društvenom domu Martijanec. U nedjelju 6. studenog održat će se Etno dan KUD-a Martijanec u sportskoj dvorani OŠ Martijanec. Druženje započinje u 14 sati, a bit će postavljen i Plavi štand udruge Dia-Mell.

U utorak, 8. studenog održat će se sportski dan, a tom prigodom u dvorani OŠ Martijanec snage će odmjeriti nogometaši Martijanca i Svetog Đurđa. U srijedu, 9. studenog u Društvenom domu u Martijancu održat će se predavanje "Prapovjesna arheološka baština Općine Martijanec i okolice", dok će se u četvrtak, 10. studenog u Društvenom domu u Martijancu održati predavanje "Moderni postupci u proizvodnji vina".

Na samo Martinje, 11. studenog u župnoj crkvi održat će se svečana misa u povodu Dana općine Martijanec, dok će u nedjelju, 13. studenog biti održana vježba evakuacije operativnih snaga sustava civilne zaštite u slučaju eksplozije. Od 9. do 11. studenog u Društvenom domu u Martijancu od 18 do 20 sati održat će se zanimljiva izložba "Povijest hrvatskog novca", dok će najsvečaniji dio proslave Dana općine Martijanec biti u subotu, 12. studenog u 18 sati, kada će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća u povodu Dana općine Martijanec.

Program_Martijanec_1.jpg