BEDNJA U rukama načelnika Poljaka ugovor vrijedan 23.000 eura za vrtić Zibeljko Foto: Općina Bednja

BEDNJA U rukama načelnika Poljaka ugovor vrijedan 23.000 eura za vrtić Zibeljko

VV | 14.6.2023. u 16:50h | Objavljeno u Našim krajem

Općini Bednja odobreno je 22.616,97 eura za dječji vrtić Zibljeko. Potpisivanje ugovora održano je u Zagrebu, a riječ je o programu sufinanciranja projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini. Načelnik Općine Bednja Damir Poljak ne krije zadovoljstvo još jednim uspješno prijavljenim projektom.

- Odobrena sredstva i projekt pokazuju našu posvećenost ulaganju u obrazovne ustanove i brigu za budućnost naših najmlađih građana. Općina Bednja kontinuirano ulaže u obrazovanje i dobrobit naših najmlađih stanovnika kroz projekte poput ovog koji znatno poboljšavaju uvjete u obrazovnim institucijama – rekao je Poljak.

Projekt je proveden uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

- Dječji vrtić Zibeljko važno je mjesto za razvoj djece i njihovo prvo iskustvo u obrazovnom okruženju. Kroz ove investicije Općina nastoji stvoriti poticajno i sigurno okruženje koje će djeci omogućiti kvalitetno obrazovanje i igru. Nastavak ulaganja u obrazovanje i dobrobit svojih najmlađih primarni je cilj naše Općine kako bi im osigurala najbolje moguće uvjete za rast, razvoj i igru - poručio je Poljak.