Asfaltiraju se ulice u općini Gornji Kneginec nakon izgradnje kanalizacije Foto: Općina Gornji Kneginec

Asfaltiraju se ulice u općini Gornji Kneginec nakon izgradnje kanalizacije

Varaždinske vijesti | 28.8.2021. u 20:25h | Objavljeno u Našim krajem

Po završenim radovima na izgradnji kanalizacije u ulicama Dubrava i Kolodvorska u Turčinu, te Mali Vrh (Šemigova graba) i Dugi Vrh (spoj Kolodvorska-šuma Cukavec), u sklopu projekta Aglomeracija Varaždin na području općine Gornji Kneginec obavljeni su radovi na asfaltiranju pune širine kolnika u navedenim ulicama (ukupne duljine kolnika 1 kilometar).

U sklopu projekta Aglomeracija Varaždin predstoje radovi na završetku izgradnje preljevne građevine na početku Radničke ulice u Donjem Knegincu, izgradnja kanalizacije u Vukovarskoj ulici u Turčinu, završetak izgradnje kanalizacije u ulici Mostečka te izvedba spoja kanalizacije iz Topličke ulice na kolektor Melinec.

kneginec_asfaltiranje_aglomeracija_varazdin_dubrava_25082021_1.jpg

kneginec_asfaltiranje_aglomeracija_varazdin_dugi_vrh_25082021_2.jpg

kneginec_asfaltiranje_aglomeracija_varazdin_kolodvorska_25082021_3.jpg

kneginec_asfaltiranje_aglomeracija_varazdin_semigova_graba_25082021_4.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci