Antolić Vupora i suradnici se susreli s ludbreškim gradonačelnikom Bilićem

VV | 23.11.2022. u 12:00h | Objavljeno u Našim krajem

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora, zajedno sa svojim suradnicima - potpredsjednikom ŽO SDP-a Željkom Posavcem, predsjednikom ludbreške Gradske organizacije stranke Ninom Ivanušom te zamjenicom gradonačelnika Kristinom Mirčetić Petrin, susrela se s gradonačelnikom Ludbrega Dubravkom Bilićem. 

Jedna od glavnih tema sastanka bilo je donošenje proračuna Grada Ludbrega za iduću godinu. 

- U proračunu su sadržani brojni projekti na lokalnoj i državnoj razini koji zahvaljujući zajedničkim naporima pridonose kvaliteti života u Ludbregu, a treba svakako istaknuti da su uvjeti življenja, kao i razina usluga u ovom gradu, po mnogočemu bolji nego u ostalim dijelovima Varaždinske županije – istaknula je Antolić Vupora. 

Na sastanku se razgovaralo i o rješavanju problema prostora namijenjenih radu političkih stranaka. Naime, zbog nedostatka prostorija Grada, odnosno dogradnje dječjeg vrtića, stranke više neće biti u mogućnosti biti u tim prostorima te nakon godinu dana neće imati mjesto za arhivu. Kad je riječ o sastancima, problem je nešto manji jer se oni mogu organizirati na širem ludbreškom području, u društvenim i vatrogasnim domovima. 

- Postoji inicijativa za zajednički dogovor s Varaždinskom županijom i to će se u narednom razdoblju pokušati riješiti – rekla je saborska zastupnica. 

Dosadašnju suradnju Gradske organizacije SDP-a i gradonačelnika Bilića i predsjednica ŽO SDP-a  i njezini suradnici ocijenili su dobrom. 

- Zadovoljni smo suradnjom jer nam je zajednički cilj raditi za javno dobro, odnosno u korist građana, a upravo to i radimo  – zaključila je Antolić Vupora.

Galerija slika