FOTO Adventska idila u Knegincu bogatom ponudom privukla male i velike

vv / općina kneginec gornji | 2.12.2023. u 23:13h | Objavljeno u Našim krajem

Simboličnim paljenjem prve adventske svijeće na trgu ispred kneginečke općinske uprave, koji je ove godine temeljito uređen kao i zgrada, obilježen je početak adventskog razdoblja, koje je po mnogima najljepše doba u godini. Da je tako, govori i to da je adventska idila, kojoj su pridonijele i prve snježne pahulje, privukla mnoštvo mještana na prvi Adventu u Knegincu.

Mirisi fritula, prženih papalina, toplog čaja, kuhanog vina i punča širili su se prepunim općinskim trgom i grijali okupljene u ovo snježno vrijeme.

-Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji te Udruzi vinogradara i voćara Varaždinbreg, Udruzi umirovljenika Općine Gornji Kneginec, Udruzi pčelara Varaždinbreg, Udruzi žena Đurđica Turčin, Učeničkoj zadruzi Kneginja OŠ Kneginec Gornji, Župi svete Marije Magdalene, Caritasu župe sv.Marije Magdalene, članovima DVD-a Kneginec Gornji, TZ Varaždinski bregi i svim dragim ljudima koji su uveličali ovaj čarobni događaj, poručuje načelnik Goran Kaniški, koji je upalio prvu svijeću.