VIDEO: Varaždinski klipič spreman za Red bull Soapbox trku - plasman ovisi i o vašem glasu!

| 12.9.2019. u 21:20h | Objavljeno u Društvo

Nakon "rigoroznih" priprema, varaždinska ekipa "Klipani", koja će se natjecati na Red Bullovoj Soap Box utrci s improviziranim vozilom u obliku varaždinskog klipića, spremna je za svoj nastup ove subote u Zagrebu, 14. rujna.

Borit će se u konkurenciji 50 timova koji su imali vremena do danas, 12. rujna, da izrade svoju jurilicu, a s današnjom probnom vožnjom su i demonstrirali da je u funkcionalnom stanju i spremna za nastup ove subote, kada će se od kazališta komedija spustiti na TRg bana Jelačića.

Ekipu Klipana čine Goran Jeftić, Mario Selak, Marko Denac, Dalibor Bundalo, Fabijan Špralja i Ivan Šeruga.

Važno je napomenuti da za pobjedu neće biti samo bitno tko će biti brži, već će se ocijenjivati i kreativnost vozila, nastup tima tijekom starta, a gledat će se i tko do subote u 13 sati prikupi više glasova na poveznici svog tima. Stoga ne oklijevajte i kliknite na poveznicu Klipana te onda na GLASAJ (crveni kvadrat dolje)!

Varaždinsku ekipu možete pratiti na njihovim stranicama na Instagramu  https://www.instagram.com/vz_klipani/ i na web stranicama natjecanja https://soapboxrace.redbull.com/hr/hr/team-page/klipani/.

Početak utrke je u subotu u 13 sati.

IMG-20190912-WA0004.jpg

IMG-20190912-WA0002.jpg

Video sadržaj