VIDEO Dirljivim videom Udruga Nada potiče udomiteljstvo Foto: Udruga Nada / screenshot

VIDEO Dirljivim videom Udruga Nada potiče udomiteljstvo

Varaždinske vijesti | 28.10.2020. u 14:22h | Objavljeno u Društvo

- I ja želim obitelj, vaša odluka može promijeniti moj cijeli svijet - poruka je promotivne kampanje o poticanju udomiteljstva koju je ove jeseni pokrenula Udruga udomitelja "Nada" Ivanec.

U suradnji s tvrtkom Keraktiv d.o.o. i Janom Kerekešom, Udruga je snimila promotivni video o važnosti, plemenitosti te značaju udomiteljstva za svako dijete. Video je snimljen u centru Ivanca, a prikazuje osmogodišnjeg dječaka koji s tugom gleda svakodnevne prizore obiteljskih trenutaka, a upravo on žudi za obitelji i toplinom doma koja mu je uskraćena zbog narušenih obiteljskih odnosa. Kroz promotivni spot sam dječak poziva obitelji da se odluče na udomiteljstvo i promijene nečiji život.

Video o promociji udomiteljstva sufinanciran je bespovratnim sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kroz trogodišnji projekt udruge Nada "Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo“. Riječ je o projektu kroz koji je na godišnjoj razini odobrena podrška u iznosu od 160.000 kuna. Također, dio financijskih sredstava za kampanju osigurao je i Grad Ivanec.

U sklopu aktivne kampanje Udruga Nada poziva: "Postanite udomitelj - promijenite nečiji život!". Kontaktirajte najbliži Centar za socijalnu skrb ili Udrugu udomitelja "Nada" Ivanec (Ul. kralja Tomislava 1; tel. 042 440 281 ili 098 9342 592). Sve dodatne informacije potencijalni udomitelji mogu dobiti na besplatni info telefon 0800 8282.

- Otvorite svoje srce ili vrata svog doma i postanite udomitelj! - poručuju iz Udruge Nada.

Video sadržaj