Vatrogasni veterani Varaždinske županije održali Skupštinu u Petrijancu Foto: Općina Petrijanec

Vatrogasni veterani Varaždinske županije održali Skupštinu u Petrijancu

Varaždinske vijesti | 26.6.2019. u 18:26h | Objavljeno u Društvo

U velikoj dvorani društvenog doma u Petrijancu održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Kluba vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Sjednici koju su pripremili članovi Izvršnog odbora Kluba u suradnji s članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec nazočilo je 100-tinjak članova Kluba.

U izvješću o radu za 2018. predsjednik Kluba istaknuo je povećanje broja članova, odrađene aktivnosti članova (posjet bolesnim i nemoćnim kolegama, sudjelovanje na događanjima vatrogasnih veterana iz susjednih županija, izlet 60-ak članova po Zagorju u kolovozu itd.). Prezentirano je i financijsko izvješće te planovi za 2019. godinu.

U obraćanju okupljenima, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednik VZŽ Varaždinske Nedeljko Vukalović, predsjednici klubova veterana iz Zagrebačke te Međimurske županije Josip Gerjević i Ivan Novak, predsjednica VZO Nataša Šincek i predsjednik DVD-a Petrijanec Darjan Lukaček istaknuli su potrebu i važnost postojanja Kluba veterana te na ovaj način odavanje zaslužene pažnje starijim kolegama od kojih se ima što čuti, ali i naučiti.

Čestitali su članovima Kluba na želji da i u “vatrogasnoj mirovini” ostanu aktivni u svojim organizacijama. U ime delegacije slovenskog DVD-a Zbelovo, predvođene predsjednicom Dragicom Brumec, zapovjednik Branko Skočir zahvalio je na pozivu da budu dio ovog skupa, uputio čestitke Klubu na radu te pozvao na natjecanje vatrogasnih veterana sljedeće godine u okviru redovnih godišnjih aktivnosti Kluba.

vatrogasni_veterani_petrijanec_02.jpg

vatrogasni_veterani_petrijanec_03.jpg

vatrogasni_veterani_petrijanec_05.jpg

vatrogasni_veterani_petrijanec_06.jpg

vatrogasni_veterani_petrijanec_07.jpg

vatrogasni_veterani_petrijanec_08.jpg