Uoči koncerta u Varaždinu 26. listopada Zdravko Čolić poručio: bit će to glazbeni spektakl od tri sata Foto: Ilustracija

Uoči koncerta u Varaždinu 26. listopada Zdravko Čolić poručio: bit će to glazbeni spektakl od tri sata

VV | 17.10.2019. u 09:21h | Objavljeno u Društvo

Jedan od najpopularnijih pjevača regije Zdravko Čolić 26. listopada održat će veliki koncert u prepunoj varaždinskoj Areni. Tim povodom održao je konferenciju za novinare i najavio glazbeni spektakl koji će i ovog puta u varaždinskoj areni pratiti brojna publika iz cijele regije.

Legendarni pjevač posljednji je put u Varaždinu nastupao prije deset godina, a ovog puta dolazi u sklopu turneje "Ono malo sreće".

Vratili ste se upravo iz američke turneje, kakvi su dojmovi?

Izuzetno povoljni. Posebno me oduševila publika svih uzrasta i činjenica da su organizatori podigli razinu kvalitete produkcije koncerata. U Americi ima najviše naše publike,  ali oni povedu sobom i Amerikance tako da to sve zajedno bude vrlo zanimljivo i jedno predivno iskustvo.

Na albumu "Ono malo sreće" radili ste s nekoliko poznatih autora…

Da, i ta je suradnja bila pun pogodak što potvrđuje i iznimno velika slušanost hitova s novog albuma. Raduje me posebno da ima mladih autora koji su veoma zanimljivi, imaju ideje, ne rasipaju se sa opisivanjem događaja već su ukupno više usmjereni produkciji pjesama. U zadnje vrijeme sam  preuzeo i ulogu koautora, dosta sam dopisivao pjesme ili djelomično potpisivao tekstove pjesama.  Sviđa mi se i moderan način komunikacije s autorima te sklapanje poslova. Danas sve možete dogovoriti putem maila tako da je taj dio posla postao jednostavniji.

U Varaždin dolazite s najjačem ekipom, što  Varaždinci mogu očekivati 26. listopada?

Tri sata dobre zabave. Bit će to koncert za pamćenje, budite sigurni. Repertoar od starih hitova, ali i pjesama s  novijeg albuma. Moja glazbena karijera je duga i imam doista mnogo pjesama, pa mi je ponekad najteže odabrati one da bude  uravnotežen glazbeni mks, no najvažnije je da publika bude zadovoljna.

Označeno u