Savjetnica župana Martinčević gostovala u programu „Dobro jutro Hrvatska“ Foto: Varaždinska županija

Savjetnica župana Martinčević gostovala u programu „Dobro jutro Hrvatska“

M.N./V.V. | 3.3.2020. u 18:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U današnjem programu HRT televizije  „Dobro jutro Hrvatska“ gostovala je savjetnica župana Natalija Martinčević. I ove godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena najveći regionalni centar za žensko poduzetništvo organizira Kongres poduzetnica. Varaždinska županija 2019. godine dobila je priznanje „Prijatelj ženskog poduzetništva“ te se predstavila na  poduzetničkom sajmu s brojnim izlagačima. I ove godine Varaždinska županija jedan je od partnera ove manifestacije. Upravo tim povodom savjetnica župana u današnjem je gostovanju predstavila europske i županijske projekte koji su važni za razvoj poduzetništva u Varaždinskoj županiji. Posebno je naglasila i projekt koji se direktno odnosi na žensko poduzetništvo a to je LEPEZA. Riječ je o projektu vrijednom gotovo dva milijuna kuna koji se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj je Varaždinska županija, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin, Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije, Razvojna agencija Sjever-DAN i udruga „Njezina druga šansa“.

Kongres poduzetnica 2020 Zagreb koji će se kao najveći poslovni skup žena u biznisu jugoistočne Europe u ovom dijelu svijeta, održati po peti puta u Zagrebu, 08. 03. 2020. godine, bio je i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru.

Na svim kongresima do sada sudjelovalo je više od 500 poduzetnica iz Hrvatske te zemalja jugoistočne Europe, čime smo se sasvim opravdano, sadržajem i posjećenošću, svrstali rame uz rame najvećih europskih manifestacija namijenjenih poslovnim aktivnostima žena na realnom tržištu.

HRT_DJH_2.jpg

HRT_DJH_1.jpg