"Lijepom našom" u varaždinskoj Areni uz nastupe domaćih folkloraša i estradnih zvijezda

Varaždinske vijesti | 19.3.2019. u 17:47h | Objavljeno u Društvo

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni na Dravi, u srijedu 3. travnja, od 19 sati, bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije "Lijepom našom".

S produkcijom ovog glazbeno scenskog spektakla dogovoreno je da će varaždinska emisija gledateljima, prije svega, dočarati tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti grada Varaždina i okolice. Uz folklorna društva i soliste iz Varaždina i njegove okolice (Centar tradicijske kulture, Varaždinski folklorni ansambl) voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda Borisa Novkovića, Vanne, Indire, Škore, Vladimira Kočiša Zeca i drugih najpopularnijih izvođača.

Hrvatska televizija po drugi put nakon sedam godina dolazi u Varaždin snimati popularni glazbeni spektakl. Uz Grad Varaždin, u organizaciji snimanja u varaždinskoj Areni koja pruža idealne uvjete za takve projekte, sudjelovat će Koncertni ured Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina. Snimanje emisije Lijepom našom u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje više od 3 tisuće posjetitelja.

Ulaznice će se prodavati po popularnoj cijeni od 30 kuna u Suvenirnici na Trgu kralja Tomislava te na blagajnama Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i Gradske sportske dvorane Varaždin - Arene na Dravi.