Članovi Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" dijelili tortu za Valentinovo Foto: HDZ

Članovi Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" dijelili tortu za Valentinovo

Varaždinske vijesti | 15.2.2020. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Lijepo iznenađenje Varaždinkama i Varaždincima su pripremile članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” i njihove stranačke kolegice i kolege. Naime, povodom Valentinova – Dana zaljubljenih, svoje su sugrađane iznenadile tortom i kuhanim vinom.

- Želimo na ovaj način širiti dobre vibracije, ali i poslati poruku da moramo jedni drugima biti dobri i pružati ljubav barem sada, ako na to ponekad zaboravljamo ostalih dana u godini - kazala je Nadica Dreven Budinski, predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” Varaždinske županije.

- Odlučili smo naše sugrađane malo počastiti našom već tradicionalnom tortom Katarina Zrinski, ali smo danas na njoj napisali Katarina i Petar jer ipak je Valentinovo. Širite ljubav i dobre vibracije. Na kraju krajeva, život je kratak pa si ga povremeno moramo malo zasladiti. Mi smo odlučili da danas nećemo dijeliti cvijeće jer Zajednica žena „Katarina Zrinski” već je prepoznatljiva po toj našoj torti i koristimo razne prigode da ju podijelimo građanima, a Dan zaljubljenih lijepa je prilika za to - rekla je Dreven Budinski.

Članice varaždinske Zajednice žena, među kojima je bila i predsjednica gradske organizacije Otilija Cvetko, akciju su provele s kolegicama i kolegama iz varaždinske Gradske organizacije HDZ-a s predsjednikom Damirom Habijanom te Mladeži HDZ-a Varaždinske županije s predsjednikom Tinom Jurakom.

Galerija slika