Brucošijada grada Varaždina uz zanimljiva događanja i nastup Lidije Bačić

Varaždinske vijesti | 3.11.2019. u 13:16h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Brucošijada grada Varaždina, kao najveći regionalni studentski događaj ovakvog tipa, ove će se godine održati u petak, 15. studenog u Areni Varaždin.

- Iz godine u godinu ovo događanje okuplja velika imena hrvatske glazbene scene i sve veći broj posjetitelja. Tijekom posljednjih godina koncept brucošijade se mijenjao i rastao. Od malog gradskog događanja prerastao je u vrlo zapaženo i posjećeno događanje na glazbenoj sceni - kažu organizatori.

Ove godine Brucošijada je od jednog dana prerasla na četiri dana popraćena zanimljivim događanjima za sve. Događanja počinju 5. studenog kada se na Fakultetu organizacije i informatike u 19 sati organizira konferencija za medije na kojoj će biti prezentirani izvođači na ovogodišnjoj Brucošijadi, a bit će organizirana i tribina "Moj put do uspjeha" uz goste predavače Zlatka Dalića koji će u sklopu tribine predstaviti svoju knjigu, Jana Kerekeša i Lidiju Bačić koja će prezentirati svoj put do uspjeha.

Sljedeće važno događanje ovogodišnje četverodnevne brucošijade je predstava "Med zidinama" koja je izazvala veliko zanimanje javnosti i koja je uvrštena u ovogodišnji program kako bi se studentima ponudili razni sadržaji koje mogu posjetiti. Kao vrhunac ovogodišnje Brucošijade bit će organiziran koncert Lidije Bačić u Areni Varaždin. Koncert će se održati 15. studenog s početkom u 22 sata i pozvani su brucoši, ali i svi oni koji se tako osjećaju. Za sam kraj za sve zainteresirane bit će organiziran after party na kojem će nastupiti bend Ace Ventura, najavljuju organizatori.

ResizerImage900X560.jpg

Označeno u