Lupinu u Splitu nagrada za 'Životno postignuće i doprinos modi'

vv | 11.6.2018. u 13:06h | Objavljeno u Društvo

Na modnoj manifestacija 'MGF - My Global Fashion Awards', koju neki nazivaju i hrvatskim modnim Oskarom, dodijeljene su nagrade u jedanaest kategorija, od čega su osam nagrađenih izabrali čitateljice portala Žena.hr, dok su ostale nagradili organizatori ovog modnog događanja održanog u Splitu.

lupino-15.jpg

Za 'Životno postignuće i doprinos modi' nagrađeni su Neda Makjanić-Kunić, koja je više od trideset godina u modnoj industriji, naša najstarija manekenka Zvončica Vučković te Stephan Lupino, koji se bavio modnom fotografijom i na svjetskoj razini.

lupino-3.jpg

Josip Grabovac nagrađen je u kategoriji 'Najboljeg blogera 2017', a za svoj doprinos modi nagrađeni su Mattia Alberani i Dalila Palumbo. Nagradu 'Dizajner 2017' odnio je Ivica Skoko, 'Dizajner ženske odjeće 2017' postao je  Karin Designu, 'Dizajner muške odjeće 2017'  Ivica Klarić, a 'Dizajner obuće 2017' Ledenko shoes. Paula Buljan proglašena je za 'Model 2017', Danijel Galić za 'Modni fotograf 2017, a Nives Bošnjak 'Modni novinar 2017', dok je nagradu 'Modna ikona 2017' dobio Petar Grašo. Za izniman doprinos modi i širenju hrvatskog brenda van granica Hrvatske glavna nagrada MGF-a otišla je u ruke Elfsima.

Galerija slika