Bernardi Cecelji dodijeljena titula Najbolje poduzetnice u jugoistočnoj Europi

Varaždinske vijesti | 26.10.2019. u 19:14h | Objavljeno u Aktualno

Nova velika priznanja završila su u rukama uspješne poduzetnice Bernarde Cecelja. Naime, na regionalnoj konferenciji „Jaka žena“, koja je održana u Vrnjačkoj Banji u Srbiji, uručena joj je nagrada „Najbolja regionalna poduzetnica 2019. godine.“

Konferencija je održana 18. listopada u ekskluzivnom prostoru Hotela Tonanti u Vrnjačkoj Banji pod sloganom „1000 minuta predavanja i treninga za 1000 žena“. Konferencija je na jednome mjestu okupila ugledne predavače i uspješne žene s prostora bivše Jugoslavije, koje su sudjelovale u nekoliko panel rasprava.

Veliku pozornost privukla je panel rasprava „Moja formula uspjeha“ u kojoj je sudjelovala Bernarda Cecelja, gdje je odlukom Privredne komore Srbije i organizatora konferencije, kao i žena sudionica, ponijela titulu Najbolja regionalna poduzetnica 2019. godine. Nagradu joj je na otvaranju konferencije uručila direktorica Privredne komore Srbije, sektora za poduzetništvo, Branislava Simanić.

Osim pojedinačnog priznanja, uspješna hrvatska poduzetnica primila je nagradu i za svoju tvrtku. Naime, tvrtki Bernarda dodijeljena je nagrada Najbolji u jugoistočnoj Europi – Deluxe – lider u proizvodnji kreveta i madraca. Osim tvrtke Bernarda među laureatima su se našli i Zepter international, Glecher - Makedonija, Zlatiborac, Padrino mont - Crna Gora, Martini Vesto, Leveris - izrada nakita od Svarowski kristala. Nagrađeni su i Serbia Fashion Week kao najbolji modni događaj u jugoistočnoj Europi i Bata Spasojević kao dizajner godine.

 

Označeno u
Galerija slika