Za male Ivančane ovog vikenda pet besplatnih projekcija u novom kinu Foto: Grad Ivanec

Za male Ivančane ovog vikenda pet besplatnih projekcija u novom kinu

V.M./Varaždinske vijesti | 11.1.2017. u 18:15h | Objavljeno u Društvo

Povodom otvaranja novog kina u Ivancu, Grad Ivanec svu djecu i mališane idućih dana časti s pet besplatnih kino projekcija i to s četiri crtića i jednim dječjim filmom.

Prvi besplatni crtić, Angry Birds, na rasporedu je u četvrtak, 12. siječnja, u 17 sati. U petak, 13. siječnja, u 16 sati, moći će se pogledati drugi crtić – Zootropola, dok je u subotu, 14. siječnja, u 16 sati na repertoaru još jedan besplatni crtić – Potraga za Dorom.

U nedjelju posjetitelje očekuju još dvije predstave, u 15 sati počinje crtić Ups, Noa je otišao, dok je u 17 sati na rasporedu dječji film Čarobna kupka doktora Proktora.

Svi filmovi su sinkroniziran na hrvatski jezik i djeca će ih bez problema moći pratiti.

Iz Grada Ivanca napominju da je za besplatne projekcije obavezna rezervacija ulaznica, a potrebno ih je preuzeti najkasnije 40 minuta prije početka projekcije.

Rezervacija ulaznica može se obaviti svaki dan od 12 do 14 sati na tel. 770-530 (042) ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Raspored dječjih, ali i svih ostalih predstava ovoga tjedna može se naći na www.uciliste-ivanec.hr i www.faceboook.com/KinoIvanec.

Besplatnim projekcijama Grad u kinu želi okupiti što više djece i roditelja, kako bi onima, koji ga još nisu imali prilike posjetiti, omogućio da upoznaju novi kulturni prostor te ih potaknuo da u svom gradu konzumiraju novu kulturnu ponudu.

Označeno u