Varaždinku Dunju i njenog supruga Tomislava spojila je "Večera za 5" Foto: RTL

Varaždinku Dunju i njenog supruga Tomislava spojila je "Večera za 5"

VV / rtl.hr | 28.2.2024. u 19:58h | Objavljeno u Društvo

Dunja Suhanek otvorila je ovotjednu "Večeru za 5", a za svoja jela dobila je visokih 39 bodova! Dunja je protukandidate ugostila u svom domu u Varaždinu, a u "Večeru za 5" se prijavila zbog dobre zabave i novog iskustva, ali i na nagovor supruga Tomislava, koji je u emisiji sudjelovao prije tri godine.

Naime, Dunja je upravo zahvaljujući "Večeri za 5" upoznala supruga Tomislava, s kojim su je povezale društvene mreže i komentari vezani uz njegovo sudjelovanje u emisiji, a za rtl.hr je otkrila više.

- Tomislav i ja smo čak išli u istu srednju školu. Sretali se jesmo, no nikada se nismo upoznali – nisam ja njega znala ni on mene - rekla je Dunja te dodala kada su se napokon upoznali.

- Moja kolegica ga poznaje, zajedno smo gledali njegovu večeru i komentirale. Kasnije sam na društvenim mrežama komentirala njegovo kuhanje pa mi se javio. Tako smo se našli na kavi i napokon upoznali. To je to - ispričala je Dunja.

- On je dobio jako niske ocijene pa je bio toliko popularan - dodala je, a smatra kako tako niske ocjene nije zaslužio.

- Možda je zaslužio zbog svog dugog jezika, no što se tiče kuhanja, sigurno ne jer dobro kuha - priznala je.

Dunja je svojom večerom oduševila goste te, kaže, ne bi ništa mijenjala, a svi protukandidati su joj jednako dragi.

- Zadovoljna sam, sve je bilo dobro. Lijepo se družimo te vjerujem da ćemo se i nakon showa nastaviti družiti - rekla je te dodala kako je suprug jedva čekao pogledati epizodu u kojoj ona kuha.

- Čak je društvo pozvao da gledaju zajedno. Bio je više uzbuđen od mene - priznala je Dunja.