USJP Roda poziva mlade na besplatno obrazovanje kroz projekt "ZAjedno!" Foto: ilustracija

USJP Roda poziva mlade na besplatno obrazovanje kroz projekt "ZAjedno!"

Varaždinske vijesti | 29.8.2021. u 19:08h | Objavljeno u Društvo

Udruga specijalne jedinice policije "Roda" Varaždin poziva mlade na besplatno obrazovanje kroz projekt "ZAjedno!".

- Poziv je upućen svim mladim osobama koje su spremne proširiti svoje znanje, educirati se i time povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Projekt je namijenjen svima koji žele steći dodatna znanja i vještine radi lakšeg zapošljavanja ili samozapošljavanja - ističu iz udruge.

Projekt provodi Udruga specijalne jedinice policije "Roda" Varaždin na području Varaždinske i Međimurske županije. Poziv se odnosi na mlade u dobnoj skupini od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu obrazovanja te nisu registrirani u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje protekla 4 mjeseca.

U sklopu projekta možete se uključiti u verificirane programe obrazovanja odraslih, kulturne, sportske i druge radionice, radionice razvoja i unapređenja vještina, radionice o informiranju o kretanjima na tržištu rada te usluge socijalnog mentorstva.

Sve edukacije, radionice i ostale usluge su besplatne.

Projekt vrijednosti 1.866.002,54 kune sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe projekta je od 6. srpnja 2021. do 6. srpnja 2023. godine.

Za sudjelovanje u projektu možete se javiti na brojeve telefona 091/328-400-55 ili 091/200-20-88.

USJP_RODA_letak_ZAjedno.jpg