Sutra Dani otvorenih vrata u Sattva - Centru zdravlja i sreće

Varaždinske vijesti | 19.10.2018. u 19:20h | Objavljeno u Društvo

Sattva - Centar zdravlja i sreće (Varaždinska 20 C, Beretinec) sutra, 20. listopada, otvara svoja vrata svim zainteresiranim da se besplatno upoznaju sa svim programima koji se tamo redovno održavaju.

Program počinje u 12:30 sati "Kušaonicom – Ayurvedska kuhinja“ na kojoj će zainteresirani imati priliku degustirati što čini jedan ayurvedski vegetarijanski obrok. Na meniju će biti juha od povrća, glavno jelo koje se sastoji od kuhanog povrća, grahorice i žitarice, salata i desert. Nakon toga, u 13.15 sati slijedi predavanje na istu temu "Ayurvedska prehrana“ na kojem će Ivan Palijan, certificirani učitelj ayurvedskog kuhanja, objasniti principe ayurvede, kako se oni primjenjuju u pripremi obroka, te što oni znače za naše zdravlje.

Joga je na programu u 14.15 sati kada će se održati "Joga – cjeloviti pristup“ sat, baziran na Sri Sri Yoga programu. Slijede „Pranayame i meditacija“ u 15.15, vježbe disanja za potpunu relaksaciju, uklanjanje stresa i podizanje razine energije koje će voditi Jasna Ćerić, dugogodišnja učiteljica joge i programa Art of Livinga. Predavanje Yoga, ayurveda i umijeće življenja je nakon toga u 17.15 na kojem će Ivana Mihalinec, dugogodišnja voditeljica programa u Art of Living Hrvatska predstaviti osnovna znanja i programe koje nudi Art of Living Hrvatska.

Kako pojašnjavaju iz Sattve, Dani otvorenih Vrata u Sattva – Centru zdravlja i sreće se održavaju radi promicanja dobrobiti joge, meditacije i ayurvede, te ujedinjenja svijeta u društvo slobodno od nasilja i stresa prema programima koje provodi globalna Art of Living fondacija.