Sutra CISOK radionica „Novi pristupi traženju posla“

S.K. | 3.5.2017. u 20:05h | Objavljeno u Društvo

CISOK Varaždin i u svibnju nastavlja s brojnim aktivnostima za nezaposlene osobe i tražitelje zaposlenja.

Tako će se sutra, 4. svibnja, u 13 sati održat radionica „Novi pristupi traženju posla“. Dobra procjena vlastitih potencijala i kompetencija, redovno pretraživanje portala s natječajima za posao, izrada vlastitog korisničkog profila na portalima za traženje posla te kvalitetno napisana prijava za posao, važni su uvjeti za uspješnu potragu za poslom. Koje portale možete iskoristiti za traženje posla, na kojima i kako izraditi svoj korisnički profil te na koji način napraviti dobru samoprocjenu svojih potencijala, saznati ćete sudjelovanjem na radionici.

Nadalje, 25. svibnja u 13 sati održat će se radionica „Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!“. Na radionici ćete imati prilike napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe. Uz stručnu pomoć napišite kvalitetnu prijavu za posao kojom ćete ostaviti dobar prvi dojam na poslodavca i kojom ćete si povećati šanse za zaposlenje. Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

S druge strane, CIOSK pruža i informatičku podršku korisnicima koja je namijenjena svima koji imaju problema sa snalaženjem na računalu i ako nisu sigurni u svoje informatičke vještine. Kako bi bili ukorak s vremenom i tehnološkim zahtjevima traženja posla, iskoristite mogućnost besplatnog sudjelovanja u programu podrške nezaposlenim osobama u snalaženju na računalu. CIOSK volonteri podučiti će zainteresirane o osnovama rada na računalu, kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao.

Sadržaj radionice: prikaz tipkovnice s osnovnim funkcijama, prikaz radne površine, osnovne funkcije Microsoft Worda, Internet pretraživanje, Upravljanje elektroničkom poštom (E-mail).

Radionica se održava pet dana po dva sata dnevno, za sudjelovanje se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Prijava na aktivnosti obavlja se telefonom: 042 302 179 ili - e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, uz obaveznu prijavu na pojedinu aktivnost.

Označeno u