Spektakl u Varaždinu 11. lipnja: Fly Over iznad Rimac Nevere

Varaždinske vijesti | 1.6.2022. u 10:54h | Objavljeno u Društvo

U subotu, 11. lipnja, rezervirajte termin jer će se tada na Kapucinskom trgu u Varaždinu održati spektakl: fly over (prelet aviona) iznad Rimac Nevere!

Ovaj jedinstveni događaj dio je trodnevnog automobilskog spektakla koji će se održati na sjeveru Hrvatske. Događaj traje od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike brzih i skupocjenih automobila koji dolaze iz čak 16 europskih zemalja.

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici događaja sa svojim vozilima u defileu odvesti od glavnog varaždinskog trga do varaždinskog aerodroma na kojem ćemo svjedočiti posebnom i dosad neviđenom spektaklu:

Peter Podlunšek, iskusni Red Bull akrobatski pilot, će u sportskom avionu voziti iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara i – okrenut naopačke!

Program

Subota, 11. lipnja 2022.

Varaždin, Kapucinski trg:

10:00 okupljanje sudionika

10:30 početak defilea kroz grad prema aerodromu

Varaždin, aerodrom (Podravka ul. 60):

12:00 dolazak na aerodrom

13:00 svečano otvorenje događaja
13:00 – 20:00 zabavni program
(drag race, airhow, spuštanje padobranaca, prelet Petera Podlunšeka iznad Rimac Nevere, nagradna igra: vožnja u akrobatskom avionu...)

Prelet se očekuje oko 17h, ali se zbog programa i operativnih razloga ne može predvidjeti točna satnica.

Akreditacije i ulaznice

Događanje na Kapucinskom trgu otvoreno je za svu javnost. Događanje na varaždinskom aerodromu će zbog sigurnosnih razloga biti ograničeno na manji broj gledatelja uz ulaznice.