Skrivene glazbene točke: Nenajavljeni nastupi mladih varaždinskih glazbenika Foto: ilustracija

Skrivene glazbene točke: Nenajavljeni nastupi mladih varaždinskih glazbenika

Varaždinske vijesti | 27.5.2021. u 09:13h | Objavljeno u Društvo

Iako se čini da je svijet stao u proteklih godinu i pol, glazba u Varaždinu nije stala. Mladi varaždinski glazbenici i dalje svakodnevno stvaraju novu glazbu različitih žanrova, a diljem grada otvaraju se nove i drugačije umjetničke lokacije.

Koncertni ured Varaždin odlučio je spojiti mlade glazbene kreativce i zanimljive lokacije diljem grada u seriju koncerata pod nazivom Skrivene glazbene točke.

Pet koncerata održat će se nenajavljeno i na neočekivanim lokacijama, a svi će koncerti biti snimljeni i objavljeni na društvenim mrežama Koncertnog ureda Varaždin. Osim snimljenih koncerata mladih glazbenika, projekt Skrivene glazbene točke rezultirat će i promidžbenim video spotom koji će predstavljati Varaždin i varaždinsku glazbu.

- Zack Dust s bendom, Neven Stipčić, bendovi Reckless Wings i Dodger Artfool and The Vipers te učenici Glazbene škole u Varaždinu, Stjepan Gerić i Adela Žganec predstavit će se na ovaj način sa svojim novim ili već poznatim repertoarima i dokazati kako glazba u Varaždinu i dalje živi. Vizure grada iz nove perspektive skrivaju glazbena iznenađenja, a više o nadolazećim koncertima bit će objavljeno na stranicama Koncertnog ureda Varaždin - poručili su iz Koncertnog ureda Varaždin.

SKRIVENE_GLAZBENE_TOCKE_1.jpg