Ravnateljica škole Donja Voća u mirovinu nakon što je 32 godine bila ravnateljica!

VV | 28.2.2022. u 17:41h | Objavljeno u Društvo

- Za mojeg 30-godišnjeg mandata kroz školu je prošlo više od 7000 učenika. S godinama se broj učenika u školi smanjivao, ali i dalje smo ostali jednako uspješni te sam ponosna da smo unatoč svim zaprekama iznjedrili vrhunske stručnjake u svim područjima. Vodeći školu koja ima status škole s otežanim uvjetima rada vodila me misao "nije važno odakle dolazimo već kamo idemo“, a tijekom ovih trideset godina pokazali smo da možemo postići puno – zaključila je Rahela Blažević koja je, nakon što je pune 32 godine bila na čelu OŠ Andrije Kačića Miošića, otišla je u zasluženu mirovinu.

Na predanom radu zahvalili su joj zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek.

Zamjenica Zagorec je tom prilikom zahvalila ravnateljici na požrtvovnom radu, ali i svim djelatnicima osnovne škole.

- Od srca vam zahvaljujem na predanom radu čiji su rezultati vidljivi na svakom koraku. Više od 30 godina vodili ste kako učenike, tako i nastavno i nenastavno osoblje, a o vašem uspješnom vođenju govore nam brojne zahvalnice, diplome i priznanja. Čestitam na tome i želim vam sve najbolje u novom poglavlju života – rekla je Zagorec.

Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek osvrnuo se na dugogodišnju suradnju s ravnateljicom Blažević.

- Bez obzira gdje geografski bila škola ili koliko učenika imala, svaka škola je u nečemu najbolja. Bilo to područje tehničke kulture, zadrugarstva ili umjetnosti svaka škola je u nečemu najbolja. Sve to je zasluga upravo vas i vaših suradnika. Hvala vam na suradnji koja je bila uspješna dugi niz godina – poručio je ravnateljici pročelnik Huđek.

Ravnateljici su zahvalu uputili i načelnica općine Donja Voća Sanja Kočet, predsjednik Općinskog vijeća Željko Žmegač, predsjednica školskog odbora Vlatka Majcen, nova ravnateljica Ksenija Čretni, kao i ostali.

Galerija slika