Psihošpancir opet okupio psihologe sa zanimljivim predavanjima o sagorijevanju i drugim fenomenima

vv | 11.9.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa Sveučilištem Sjever SC Varaždin i Međimurskim veleučilištem u Čakovcu, danas je otvoren Psihošpancir, konferencija psihologa s međunarodnim sudjelovanjem predavača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te SAD-a, koji se već šestu godinu za redom održava u Varaždinu i Čakovcu.

Zamjenik varaždinskoga gradonačelnika Miroslav Marković na otvaranju je istaknuo kako će Grad Varaždin dati sve od sebe da kao društvo pokušamo sanirati i promijeniti način razmišljanja i ponašanja u društvu koje pogođeno pandemijom i potresima polako klizi u sve lošije psihološko stanje te uz pomoć zdravstvenih djelatnika i stručnjaka organizirati edukacije na temu očuvanja mentalnog zdravlja.

1_613c8a73de970.jpg

Julija Pečet, bacc. med. tehn. iz Kliničke bolnice Merkur, Zagreb i doc.dr.sc. Marijana Neuberg sa Sveučilište Sjever, SC Varaždin u svojem su predavanju predstavile rezultate istraživanja sindroma sagorijevanja.

Na Psihošpanciru očekuje se više od 70 predavanja i radionica te 130 predavača u dva grada, Varaždinu i Čakovcu. Psihošpancir otvoren je za javnost, stručnjake i sve zainteresirane građane.

Galerija slika