Proljetno izdanje Wine&Walk Ludbreg sve je bliže Foto: TZP Centar svijeta / ilustracija

Proljetno izdanje Wine&Walk Ludbreg sve je bliže

Varaždinske vijesti | 17.3.2024. u 13:30h | Objavljeno u Društvo

Najpopularnija enogastro rekreativna manifestacija u Varaždinskoj županiji (ali i šire) – Wine & Walk Ludbreg, u proljetnom se ruhu vraća u subotu 6. travnja.

Wine & Walk Ludbreg povezuje boravak u prirodi i veselje druženja s uživanjem u vrhunskim vinima i domaćim zalogajima. Hodajući znaimljivom 12-ak kilometara dugom rutom sudionici obilaze degustacijske punktove ludbreških vinara, uživaju u njihovim kreacijama i ukusnim zalogajima, a sve završava velikom i već legendarnom zabavom na završnom punktu na Otoku mladosti uz live svirku i veselo druženje.

Wine & Walk je najbolji način za provesti divnu, sunčanu, aktivnu proljetnu subotu!

Ovogodišnje proljetno Wine & Walk Ludbreg izdanje, uz kotizaciju od 50,00 € donosi: pitoresknu i zanimljivu hodačku rutu po ludbreškim vinogradima, osam vinskih degustacijskih punktova, 15-ak različitih probranih vina lokalnih vinara, osam prilika za uživanje u finim toplim i hladnim domaćim zalogajima, organizirani prijevoz autobusima do početnog degustacijskog punkta kod kipa Sv. Martina, veliku završnu zabavu na finalnom punktu na Otoku mladosti, live svirku benda Fakustix, ukusno iznenađenje za sve sudionike na finalnom punktu i beskonačni broj osmijeha i neponovljivu pozitivnu Wine & Walk atmosferu.

- Prijave su otvorene! Požurite jer je broj mjesta ograničen, a potražnja uvijek velika - poručili su organizatori, uz poveznicu na prijavu.