FOTO Predstavnice vrtića "Zeko" u Irskoj otkrivale kako unaprijediti odgojno-obrazovnu praksu

IHR/Varaždinske vijesti | 14.3.2019. u 08:19h | Objavljeno u Društvo

U sklopu KA1 Erasmus + projekta "Ukorak s vremenom za europski vrtić“, ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Brankica Vidrač i članica stručnog tima Maja Skupnjak, zdravstvena voditeljica sudjelovale su od 24. veljače do 2. ožujka ove godine na strukturiranom tečaju "Talking to people - inquiry-based and Cooperative Methodology", koji je održan u Dublinu u Irskoj, a u kojem su sudjelovali i predstavnici iz Španjolske, Njemačke, Grčke i Japana.

Tečaj je strukturiran u obliku radionica na kojima su dani praktični primjeri i ideje za poticanje i razvoj suradničkog učenja kako odraslih uključenih u odgojno-obrazovni sustav tako i osmišljavanje edukativnih materijala pomoću IKT alata čiji je cilj osuvremenjivanje i unapređenje odgojno-obrazovne prakse. Sudionice su bile uključene u predavanja, grupne rasprave i radionice o Irskoj literaturi, glazbi i filmu.

Sudjelovanjem u terenskom projektu Contexts4Content, istražujući Irsku kulturu i društvo, predstavnice vrtića "Zeko" su, između ostalog, usavršavale jezične vještine na engleskom jeziku.

Galerija slika