Posljednji krug zimskog sniženja u Luminiju

Varaždinske vijesti | 18.2.2017. u 16:55h | Objavljeno u Društvo

U trgovačkom centru Lumini u posljednjem krugu zimskog sniženja mnoge se stvari mogu kupiti u pola cijene, a neki su odjevni predmeti sniženi čak 70 posto.

U trgovačkom centru Lumini dio je stvari iz zimske kolekcije snižen 70 posto. Stvari s tolikim popustom mogu se pronaći u trgovinama Bershka, Benetton, New Yorker i H&M. U H&M-u se sada posebno isplate kupiti i traperice jer je velik broj modela snižen 50 posto.

Sniženje od 60 posto trenutačno nude Galileo i s. Oliver. Accessori Donna svu obuću sada prodaje u pola cijene, a isti popust od 50 posto Adidas obračunava na jakne. I u mnogim drugim trgovinama centra Lumini mogu se pronaći jednako snižene stvari. Među njima su Baby center, Europa 92, Galeb, Manilla, Planet obuća, Sandra i Toni, Sport Vision, Tomas Sport, Tom Tailor, Top Shop i Watch center.

U zlatarnici i srebrnarnici Dominik na srebrni se nakit skuplji od tisuću kuna obračunava popust od 50 posto, a na onaj jeftiniji popust od 40 posto. Posteljina.hr trenutačno daje popust od 50 posto na svu posteljinu i deke, a Vitapur popust od 60 posto na suđe Black Lava Stone.

Ciciban je cijene dijela asortimana snizio 40 posto, a u Ghetaldusu se sada mogu kupiti neki modeli sunčanih naočala uz cijenu sniženu do 30 posto. Zbog najmlađih se sada isplati zaviriti i u Denis by Eurom. Tamo se mogu pronaći igračke snižene između 20 i 40 posto.

Označeno u