POEZIJOM GOVORIM Protiv pandemije, ratova i svih strahova – stihovima Foto: Ilustracija/Pexels

POEZIJOM GOVORIM Protiv pandemije, ratova i svih strahova – stihovima

VV | 13.3.2022. u 16:00h | Objavljeno u Društvo

Svjetski dan poezije obilježava se 21. ožujka pa tim povodom, i ove godine, Varaždin otvara vrata pjesnicima u subotu, 19. ožujka s početkom u 11 sati u Varaždinu, u svečanoj dvorani Županijske palače, Franjevački trg 7.

- Pozivamo sva udruženja, udruge, izdavače i organizacije koje povezuju književnike, skupine, performere, umjetnike, te sve samostalne autore na prijavu za sudjelovanje putem e-pošte. Svi zainteresirani autori i ljubitelji poetske riječi (mogu se čitati stihovi drugih, vama posebno dragih autora), mogu se prijaviti da događaj do 15. ožujka do 22 sata na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.pozivaju iz Udruge Ritam misli.

Program će se održavati dva dana, u subotu i nedjelju, 19. i 20. ožujka.

- Kako pobijediti osjećaj beznađa u godinama u kojima dominiraju negativne vijesti, doba strahova i otuđenosti, doba pandemija i ratova. Kako biti jači od negativne sile informacija? Upornošću i dosljednošću širenja pozitivnih vibracija! Članovi Udruge Ritam misli će na svoj osebujan pjesničko glazbeni način bar na dan, dva zaustaviti negativne misli i darovati vam pregršt pozitivnih vibracija. Dragi pjesnici, ljubitelji poetskih slika, dragi glazbenici i svi vi koji želite upiti dio pozitivne energije pridružite nam se na dvodnevnom susretu „Poezijom govorim” – pozivaju iz Udruge.

PROGRAM:

- središnji subotnji maraton,

- poslijepodnevno čitanje,

- večernje druženje,

- nedjeljno jutro uz Dravu, Život u toku

letak_OBJAVNA_SLIKA_2022.JPG