Plesokaz Plesnog studija Vindi ovog vikenda u varaždinskom kazalištu Foto: VV arhiva / ilustracija

Plesokaz Plesnog studija Vindi ovog vikenda u varaždinskom kazalištu

Varaždinske vijesti | 18.6.2022. u 12:55h | Objavljeno u Društvo

Ove godine u okviru Kliker festivala Plesni studio Vindi sudjeluje s programom Plesokaz 2022, 18. i 19 lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

U subotu 18. lipnja u 18 sati na programu su starije grupe Plesnog studija Vindi i gosti iz drugih gradova s kolaž koreografijama suvremenog plesa. To su: Plesni studio Sjene iz Šibenika, Plesni studio Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih, UO Plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege i Studio suvremenog plesa Teuta Čakovec.

U nedjelju 19. lipnja u 18 i u 19 sati nastupaju sve grupe Plesnog studija Vindi. To su plesači uzrasta od 4 do 21 godine, koji će izvesti koreografije suvremenog plesa.

U osmišljavanju i izradi njihovih koreografija sudjelovale su Davorka Čorko-Rodeš i Sanja Sabljak. Kostime je izradila Melanija Rusak, a glazbenu matricu Marin Kereša. Ton majstor na programu je Zlatko Milec dok je majstor rasvjete Rajko Vugrinec. Programsku knjižicu izradila je Hedera Perhaj. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni kazališta. Pokrovitelj programa je Vindija d.d.