Nakon Čudesnih, stigli i Zlatni vrtovi: Udruga Gredica poziva da se prijavite za svoju parcelu

MGA/VV | 13.5.2020. u 19:13h | Objavljeno u Društvo

- Potaknuti pozitivnim iskustvom vođenja “Čudesnih vrtova” u Biškupcu, gdje stotinjak obitelji svake godine uzgaja hranu za vlastite potrebe, rekreira se na otvorenom, druži i prakticira zdrave načine života, te željom da se što većem broju zainteresiranih građana omogući što jednostavniji i lakši pristup ovom načinu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, odlučili smo da od ove godine pokrenemo još jedne vrtove, ovog puta na sjevernom djelu grada, Banfici - kažu u udruzi Gredica.

Parcela namijenjena za “Zlatne vrtove” veličine je cca 6000 m2 i podijeljena je na 62 parcele veličine 65m2. Grad Varaždin financirao je početnu pripremu zemlje te omogućio dostup vode za zalijevanje.

Prošli petak prvih 30-ak građana preuzelo je svoje parcele, iz udruge pozivaju sve zainteresirane građane da se prijave za svoju gredicu.

Prijave se vrše isključivo ispunjavanjem prijavnice na linku koji možete naći na web stranici www.gredica.hr ili https://forms.gle/7VcBVkJtytxcW2YC7 , a prednost imaju građani stanari sjevernog djela grada te umirovljenici.