Miss Beauty: Predstavljamo Elizabetu Kasun, Patriciju Dimitrovski i Emu Hranj Foto: Ema Hranj, Elizabeta Kasun i Patricija Dimitrovski (s lijeva)

Miss Beauty: Predstavljamo Elizabetu Kasun, Patriciju Dimitrovski i Emu Hranj

VV | 30.5.2023. u 14:23h | Objavljeno u Društvo

Za titulu Miss Beauty, koji će se održati, 7. lipnja u Prelogu, borit će se 10 djevojaka koje je odabrao žiri na castingu koji se održao 13. svibnja u Varaždinu, a danas predstavljamo tri dvjevojke koje s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Prelogu.

Elizabeta Kasun

"Imam 16 godina, iz Varaždina sam i pohađam Prvu gimnaziju Varaždin. U slobodno vrijeme planinarim, igram košarku, sviram gitaru te povremeno volontiram. Pohađam i grupnu školu Stars Models u kojoj su mi savjetovali da bih mogla sudjelovati na izboru. Nisam se puno dvoumila. Treniranjem i voljom za modu odlučila sam se prijaviti te iskusiti nešto novo. Puno sam toga naučila u modnoj školi i ovim bih izborom željela testirati samu sebe. Također, prijavila sam se da upoznam nove ljude, steknem prijatelje i da vidim kako se snalazim u svijetu missica."

IMG-20230529-WA0012.jpg

Elizabeta Kasun

Patricija Dimitrovski

"Imam 23.godine. Završila sam četverogodišnju školu, Tehničar zaštite osoba i imovine, te trenutno radim u svojoj struci. Također voljela bih naglasiti kako radim i sa djecom mlađeg uzrasta koji pohađaju modnu školu Stars Models, te da sa njima provodim puno vremena, učivši ih raznim metodama mode. Kao što su: pravilno hodanje, pravilno držanje, poziranje na modnoj pisti itd. Organiziramo djeci i puno modnih revija, slikanja za kataloge i ostalo. Zaista volim taj posao i uživam u modi. A rad s djecom zaista je kao šlag na torti. Svoje slobodno vrijeme provodim smišljajući kako da djeci na neki bajkovit način prikažem što je moda, te da uplove u taj svijet s voljom i ljubavlju, prema modnom svijetu. Već duže vrijeme sam i sama u tome. Oduvijek me privlačila moda, a za moje prve korake na pisti je zaslužna zapravo moja mama, koja me je 2021.godine prijavila na sam izbor. Zahvalna sam joj na tome, jer poslije toga kada sam i osvojila titulu Missice, otvorila su mi se vrata mode, gdje sam imala prilike sudjelovati na raznim izborima ljepote, modnim revijama naših dizajnera, snimanje spotova u kojima sam imala glavnu ulogu, te rad s djecom u grupi Stars Models. Ove godine, prijavila sam se sama, s namjerom da dokažem djevojkama da se u svijetu mode može napredovati uz malo truda, volim taj svijet, i želim se ostvariti u tome u potpunosti. Tu sam da steknem nova poznanstva i prijatelje, te da se iskusim u novom izazovu u modnom svijetu."

IMG-20230529-WA0015.jpg

Patricija Dimitrovski

Ema Hranj

"Imam 19 godina i dolazim iz Rinkovca, malog mjesta u općini Bednja. Završila sam ekonomsku školu te trenutno studiram Logistiku i mobilnost na Sveučilištu Sjever u Varaždinu. Volim životinje i u slobodno vrijeme se volim družiti s prijateljima i obitelji. Ovaj izbor smatram jednim velikim novim iskustvom gdje ću osim stjecanja novih vještina i iskustava steći mnoga prijateljstva i upoznati nove ljude."

IMG-20230529-WA0006.jpg

Ema Hranj

Djevojke nose svečane haljine modne kuće Brokat by Snježana Radev i ekskluzivni nakit Dallay Marta.

Označeno u