Miss Beauty: Predstavljamo Draganu Sambolec, Vidu Huzjak i Sabinu

| 1.6.2023. u 08:22h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Za titulu Miss Beauty, koji će se održati, 7. lipnja u Prelogu, borit će se 10 djevojaka koje je odabrao žiri na castingu koji se održao 13. svibnja u Varaždinu, a danas predstavljamo tri dvjevojke koje s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Prelogu.

Dragana Sambolec

"Ja sam Dragana Sambolec imam 19 godina i po zanimanju sam prodavač . Dolazim iz okolice Varaždina . Moji hobi je modeling . Učestovala sam na brojnim revijama i natjecanjima .U svoje slobodno vrijeme cesto boravim u prirodi i druzenje sa obitelji . Sebe smatram vrlo zabavnom i odgovornom osobom."

Sabina 

"Zovem se Sabina,dolazim iz Preloga,rođena sam 04.07.2003. u malenom mjestu Tulnik. Volim igrati odbojku dok imam vremena. Po horoskopu sam rak,znači vrlo osjećajna osoba. Na casting sam se prijavila iz znatiželje za novim iskustvom,prije sam samo zamišljala kako je biti dio toga,ali sad sam skupila hrabrosti i probala,makar ne moram pobijediti, važno je sudjelovati."

Vida Huzjak

"Ja sam Vida Huzjak, imam 18 godina i dolazim iz Varaždina.  Pohađam Medicinsku školu Varaždin, a u slobodno vrijeme bavim se glumom i plesom. Za mene je ovo jedno novo iskustvo. Veselim se projektu, stjecanju novih iskustva i upoznavanju novih ljudi."

Označeno u