Ludbreg, Ivanec i tvrtka Marker dobitnici međunarodnog priznanja "Stvaratelji za stoljeća"

| 10.11.2021. u 11:20h | Objavljeno u Društvo

U Dubrovniku je nedavno održan 7. po redu Regionalni summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 najboljih“ koji je ove godine, unatoč pandemiji virusa SARS-CoV-2, okupio 110 sudionika iz sedam zemalja: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Uz to, održane su i svečanosti dodjele Nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „Stvaratelji za stoljeća“ te Internacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Globallocal“, za 2020. godinu.

Osnovni cilj Projekta „Stvaratelji za stoljeća“ je javno odavanje priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi, kao i usmjeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

Osnovni cilj Projekta “Globallocal” je javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na posebno uspješne lokalne i regionalne zajednice te javne institucije koje u izazovima novog dinamičkog i zahtjevnijeg vremena, originalnim rješenjima i kreativnim mjerama unaprjeđenja ambijenta, značajno doprinose ubrzanijem i održivom razvoju poduzetništva – kao temelja razvoja zajednice i čovjeka.

Mađu dobitnicima priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ i „Globallocal“ su i Grad Ludbreg, Grad Ivanec te varaždinska tvrtka Marker, a nagradu je u ime Grada Ludbrega primio gradonačelnik Ludbrega, Dubravko Bilić. 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci