Kojoti, Krankšvester i Madred nastupaju na RockLive festivalu u Koprivnicu

N.L./VV | 20.3.2017. u 19:16h | Objavljeno u Društvo

Koprivnički RockLive Festival započeo je svoju ovogodišnju priču. Kao i svake godine do sada i ova godina donosi određene novitete, a glavni ovogodišnji je promjena termina održavanja.

RockLive, festival koji se smjestio na obližnjem koprivničkom jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. U nešto ranijem terminu nego inače i to od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

U prvim objavama izvođača, najzvučnije ime su povratničke legende domaćeg rocka, bend KOJOTI, koji svevremenskim hitovima "Razuzdan i lud", "Hodala je pola metra iznad zemlje", "Halucinacija" i brojnim drugim, dolaze rasplesati publiku RockLive Festivala.

Nakon što su prije nekoliko godina, upravo na RockLive Festivalu održali premijerni nastup pred koprivničkom publikom, te u međuvremenu postali jedan od najaktivnijih domaćih hip-hop sastava, na RockLive dolaze Sett & 3ki Stil, odnosno KRANKŠVESTER.

Prošlogodišnjim gostovanjem na RockLive-u, svoju pozivnicu i za ovogodišnji zaradio je MADRED, odličan reggae, jungle, d'n'b iz Novog Sada, koji će u DJ set varijanti ponovno do jutra u visokom tempu držati festivalsku publiku.

U prodaji su i ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival. Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice do 1.6. iznosi 70 kn, dok će cijena od 1.6. biti 90 kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.

Direktna online kupovina

Entrio prodajna mjesta

WEB

FACEBOOK

FB EVENT

Označeno u