Kerekesh Teatar u Frankfurtu odigrao "Pokopaj me nježno"

VV | 7.5.2018. u 09:14h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U Njemačkoj u Frankfurtu uspješno je odigrana prva varaždinska kazališna predstava. Najnoviju komediju Kerekesh Teatra "Pokopaj me nježno" u Frankfurtu je u predivnoj dvorani Burgerhaus Dietzenbach gledalo 300 ljudi, koji su glumce nagradili s više od 10 aplauza na otvorenoj sceni, a na kraju predstave potpuno iznenadili glumce... Naime, cijela dvorana je bila na nogama i aplaudirala po završetku predstave.

Osim publike iz svih dijelova Hrvatske, u predstavi je uživao i generalni konzul RH u Frankfurtu Vladimir Duvnjak. Do suradnje došlo je nakon što je na 9. Tjednu smijeha predstavu "Pokopaj me nježno" vidjela gospođa Andrijana Kipčić, idejna začetnica zajednice Hrvatsko kazalište Frankfurt i oduševljena predstavom, pozvala Kerekesh Teatar na gostovanje.

Drago nam je bilo vidjeti i ljude iz Varaždina, Međimurja i okolice, porazgovarati s njima i zahvaliti im na njihovom dolasku.

Suradnja između Kerekesh Teatra i Hrvatskog kazališta Frankfurt će se sigurno nastaviti na ponos Grada Varaždina, Republike Hrvatske i svih prijatelja Kerekesh Teatra.