Kupalište Drava Varaždin Foto: Krešimir Đurić

FOTO Sve spremno za sutrašnje otvaranje Kupališta Drava Varaždin

VV | 28.5.2020. u 08:57h | Objavljeno u Društvo

Polako, ali sigurno, odrađeni su svi radovi u pripremi Kupališta Drava Varaždin. Od ove godine, svi kupači će imati i par novih sadržaja na bazenima. Nakon što su prošle godine uredili stari pješćani teren za odbojku na pijesku, pored njega su izgradili novi još veći pješćani teren s rasvjetom na kojem će se pored odbojke na pijesku moći igrati i rukomet na pijesku, a također su uredili manji dio površine na kojima će se moći igrati i partiju "Čovječe ne ljuti se". 

Upravo da provjere je li sve spremno za otvaranje bazena na Dravi sutra u petak, 29. svibnja, bazene su posjetili gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok, predsjednik ZSUGV-a Alen Runac, ravnatelj Gradskih bazena Željko Kušter te direktor Varkoma Željko Bunić koji je bio jedan od izvršitelja radova na novim sadržajima Kupališta Drave Varaždin.

I dok su pred Gradskim bazenima veliki planovi ovog ljeta i s obzirom da bi se ove godine mogao povećati interes odlaska na dravske bazene jer će se gotovo sigurno manje ljudi odlučiti na ljetovanje na moru, što zbog korone, što zbog ekonomske situacije, iz uprave Gradskih bazena najavljuju da će sve aktivnosti na bazenima provoditi sukladno zadanih uputa i smjernica koje će dobivati iz Nacionalnog stožera civilne zaštite, a redovite dezinfekcije organizirat će se kada bazeni budu u punom pogonu.