FOTO: Sv. Nikola u pratnji policajaca donio poklone djeci u OB Varaždin Foto: Ivana Dreven

FOTO: Sv. Nikola u pratnji policajaca donio poklone djeci u OB Varaždin

| 6.12.2016. u 16:21h | Objavljeno u Društvo

Prosinac je mjesec darivanja, što dokazuje i sv. Nikola koji ovih dana obilazi djecu i donosi im poklone, a nije zaboravio ni na mališane koji ovo predblagdansko vrijeme moraju provesti u bolnici. Mališane na Dječjem odjelu varaždinske Opće bolnice danas je posjetio ovaj omiljeni dječji svetac u pratnji - policije. No, nije bilo razloga za zabrinutost.

- Policijska postaja Varaždin, s obzirom da smo u razdoblju darivanja, pokrenula je akciju "Božićna radost" i uz pomoć donatora: Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, Trgovačkog poduzeća Branka, podudeća Gumiimpex i Wiener osiguranje, prikupili igračke kako bi trenuci koje djeca provode u varaždinskoj bolnici bili što ugodniji - rekao je Siniša Lah, policijski službenik za prevenciju Policijske uprave varaždinske.

Varaždinski policajci poklon pakete donijeli su za djecu na Pedijatriji i Dječjoj kirurgiji, a svi su složili da će ovo veselo iznenađenje mališanima barem malo uljepšati vrijeme koje provode na liječenju.

 

Galerija slika