FOTO Patricija Dimitrovski Miss Varaždinske županije, u studenom će se natjecati za Miss Hrvatske 2023. Foto: Denis Rodeš / Miss Hrvatske / PR

FOTO Patricija Dimitrovski Miss Varaždinske županije, u studenom će se natjecati za Miss Hrvatske 2023.

Varaždinske vijesti | 7.10.2023. u 10:20h | Objavljeno u Društvo

U samom centru Varaždinskih Toplica u neposrednoj blizini termalnog lječilišta, rimskih iskopina, u modernom novootvorenom hotelu Bernarda izabrana je Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske 2023.

Pobjednica izbora je dvadesetčetverogodišnja Patricija Dimitrovski koja je pobjedom stekla pravo natjecanja na finalu Miss Hrvatske 2023. u studenome ove godine.

Patricija radi kao tehničar zaštite osoba i imovina te ima dozvolu za nošenje oružja. Bavila se borilačkim vještinama, odlično govori njemački jezik. U modnoj školi vodi tim djevojčica i priprema ih za revije i editorijale.
'

- Vjerujem kako će mi izbor za Miss Varaždinske županije pomoći da proširim krug relevantnih ljudi koji će mi otvoriti vrata u svijet mode i glamura'', izjavila je nakon pobjede. Prvom pratiljom proglašena je Ema Hranj, a drugom Tajana Punčec.

Top 7 djevojaka žiriju se predstavilo u dva modna izlaska noseći kolekcije hrvatskog branda Calico Mood te vjenčanice Nikolina, a uljepšavali su ih vizažisti SM beauty make up artist by Marina Soldić te frizerski salon Šiška.

'- Izuzetno smo sretni što nakon četiri godine bili ponovno u Varaždinu stoga se zahvaljujem Varaždinskoj županiji na čelu s gospodinom Anđelkom Stričakom, Gradu Varaždinske toplice , gradonačelnici Dragici Ratković te gospođi Bernardi Cecelji na izuzetnom gostoprimstvu - izjavila je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

U programu je nastupila sopranistica Antonela Malis.

Galerija slika